Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling

Det er muligt at betale med Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard og JBC i shoppen.

 

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Ved misbrug har du nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200, når dit dankort misbruges ved brug af pin-kode.

De data, du oplyser i forbindelse med et køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Frederiksberg Centret eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Frederiksberg Centret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringsbetingelser

Alle bestillinger sendes med Post Danmark (A Prioritaire).

Vi ekspederer dagligt ordrerne. Der er ingen levering søn- og helligdage.

Leveringsgebyrer

Kr. 30,- for det første gavekort – kr. 10,- for de efterfølgende.

Gavekorts voucher pålægges ikke gebyr.

Priser og moms

Alle viste priser er i danske kroner (DKK). Der tillægges ikke moms ved gavekortsalg.

Indløsning af voucher

Gavekorts voucheren er ikke gyldig i butikkerne, før den er ombyttet til et fysisk gavekort.

Gavekorts voucheren skal ombyttes til fysisk gavekort indenfor 3 måneder efter modtagelsen af voucheren. Voucheren ombyttes til et fysisk FRB.C Shopping gavekort, der kan anvendes i butikkernes betalingsterminaler. Voucheren ombyttes til gavekort i vores information, som ligger på plan 1. Informationens åbningstider er hverdage 10-19 / weekend 10-17.

Gavekortet som voucheren ombyttes til, er herefter gældende i 3 år.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet af et gavekort, kan det returneres til os inden for 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager gavekortet. Du kan fortryde købet ved enten at nægte at modtage gavekortet, ved at overdrage gavekortet til postvæsent eller ved at returnere gavekortet til:


Frederiksberg Centret
Centerinformationen
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg
Tlf. 3816 0340
CVR nr. 19260437
E-mail: frbc.info@danskeshoppingcentre.dk


Husk at vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: navn, adresse og telefonnummer. Ordrebekræftelsen bedes medsendes. De forsendelsesomkostninger, der påbeløber returnering af et gavekort, dækkes af kunden. Når du har sendt et gavekort retur til ovenstående adresse, krediterer vi det betalte beløb og indsætter pengene på din konto senest 8 dage efter modtagelsen.

Reklamation

Ønsker du at reklamere over en vare, hvormed gavekort er købt, bedes du henvende dig i den butik varen er købt.

Gyldighed

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato i Frederiksberg Centrets butikker.

Enkelte butikker er undtaget.